VRAAG & ANTWOORD

Ik zie een interessant web pakket maar deze heeft net niet alle mogelijkheden die ik graag wil wat nu?

Neem hierover gerust contact met ons op, welk pakket u aanspreekt en welke functie(s) u mist. Wij komen met een oplossing bij u terug.

Ik zie een pakket die ik graag wil afnemen maar hoe gaat het na oplevering van de webshop? Ik ben zelf namelijk niet zo technisch

Na oplevering van uw website of webshop kunt u kiesen voor een service pakket. Dit servicepakket ontzorgt u van bijvoorbeeld de techniche kant en/of biedt u ondersteuning bij plaatsten of aanpassen van content. Dit is handig als u zelf weinig tijd of kennis hiervan heeft. Kortom u staat er nooit helemaal alleen voor. Wij blijven (indien gewenst) op een behulpzame manier betrokken bij de afgeleverde webshop.

Ik zie een interessant web pakket. Alleen heeft ons bedrijf nog geen logo en huisstijl.

Het ontwerpen van een logo en huisstijl wordt beschouwd als een dienst. Het is een creatieve en professionele dienst die wordt aangeboden onder ons rubriek Diensten

Het is belangrijk om te overwegen dat een goed ontworpen logo en huisstijl een waardevolle investering kunnen zijn, omdat ze de visuele identiteit van een bedrijf bepalen en bijdragen aan merkherkenning en professionaliteit.